VlaS: Vlaamse Traditionele Sporten vzw

Raad van Bestuur

|

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur VlaS wordt verkozen door de algemene vergadering.   Om de drie jaar is de helft van de mandaten herverkiesbaar. 
mandaat tot maart 2021:
   Erik De Vroede
   Remi Gruwez, penningmeester
   Patrick Huyghe
   Guido Van Alsenoy, voorzitter
   Daniël Vandewalle
   Wilfried Hostyn
mandaat tot maart 2018:
   Jan Lenaerts, ondervoorzitter
   Johan Stevens
   Bram Uvyn
   Jean Theunissen, secretaris

personeel

|
VlaS telt momenteel drie personeelsleden: Hein Comeyne, Christoph Vanmullem & Kira Verleye

Hein is regent Lichamelijke Opvoeding en volgde allerlei bijscholingen gericht op sportbeleid.  Tijdens zijn job als volkssportconsulent voor de Vlaamse Volkssport Centrale vzw stond hij mee aan de wieg van de Volkssportconfederatie vzw, nu Vlaamse Traditionele Sporten vzw.  Als voltijdse medewerker begeleidt hij de Raad van Bestuur en de provinciale comités, staat hij ook in voor de hoofdredactie van het driemaandelijks magazine Trend, de webstek, de secretariaatswerking en het algemeen beleid'.   Contacteer Hein op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Christoph Vanmullem zorgt vooral voor het organiseren en uitvoeren van de administratie met betrekking tot lidmaatschap, sportschutterslicentie, drukwerk en dergelijke.  Je kan hem bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Kira Verleye is sinds februari 2015 in dienst en staat in voor het project 'Sportclubbegeleiding'. Dit zal uit verschillende fasen bestaan en de clubs zullen vrij zijn om hierin mee te stappen. Kira is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een van haar bijkomende taken is het project Festivalwip: verhuur en animatie.