VlaS - Vlaamse Traditionele Sporten vzw

Schrijf nu in voor de VTS-cursussen ITS en IB

Beste geïnteresseerden in de cursussen ' Initiator  Boogschieten' en ' Initiator  Ttraditionele  Sporten',
Het is nu het moment om in te schrijven!  Voor wie wil wachten: opgelet, het is niet zeker dat de cursus elk jaar ingericht wordt.  Grijp je kans!  Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 20 personen.
Het inschrijvingsgeld mag geen probleem zijn.  Via gemeentelijke subsidies haalt je club dat er terug uit. Sommige clubs, bonden en zelfs gemeenten betalen het inschrijvingsgeld terug aan de geslaagden.

Gegarandeerd leerrijk en boeiend
Inschrijven doe je online via www.bloso.be - ga naar 'Word trainer' ,klik door via 'Aanbod', zoek op sporttak 'boogschieten' of 'traditionele sporten' en kies het niveau 'initiator', klik op 'openen' - linksboven kan je dan het inschrijvingsformulier openen en invullen.  (inschrijven ten laatste tot begin september)
Onderaan vind je meer rechtstreekse links naar informatie en naar de inschrijvingsformulieren.
Tot op de eerste lesdag! 

Met de steun van: logoantwerpen.gif

 

 

 

Initiator Traditionele Sporten  (ITS)

Je vindt meer informatie over de cursus ITS op  de webstek van VlaS in het menu bijscholing - traditionele sporten. Ook op de webstek van Bloso kan je terecht. Je kan er ook meteen inschrijven .

Initiator Boogschieten (IB) 

Je vindt meer informatie over de cursus IB op de webstek van VlaS in het menu  bijscholing-boogschieten. Ook op de webstek van Bloso kan je terecht voor meer informatie. 
Het volledige uurrooster nog niet bekend. Ook inschrijven gebeurt via de Bloso-webstek.